Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (2.88 secunde)
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Rusia a debutat in forta la Campionatul European din Polonia si Ucraina. ... Meciul a fost transmis de Dolce Sport.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, sambata, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de duminica, din grupa C: ... Grupa C Spania - Italia, ora 19.00, la Gdansk (TVR1) Irlanda - Croatia, ora 21.45, la Poznan (Dolce Sport).
Rezultate inregistrate in partidele disputate duminica, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de luni, din grupa D Duminica:
Sevcenko ‘55, ‘62 / Ibrahimovici ‘52 Marti: Grecia - Cehia, ora 19.00, la Wroclaw (TVR1) Polonia - Rusia, ora 21.45, la Varsovia. (Dolce Sport)
Rezultate inregistrate in partidele disputate, miercuri, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de joi, din grupa C: ... Italia - Croatia, ora 19.00, la Poznan (la TVR) Spania - Irlanda, ora 21.45, la Gdank (la Dolce Sport)
Rezultate inregistrate in partidele disputate, joi, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de vineri, din grupa D: ... Ucraina - Franta, la Donetk (ora 19.00 - la TVR1) ; Suedia - Anglia, la Kiev (ora 21.45 - la Dolce Sport).
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Zeci si zeci de oameni de prin nordul Moldovei, convertiti fara voia lor in consumatori de pizza, mozzarella si biftec, sint pregatiti sa revina, fie si doar pentru citeva zile, la sarmale, chiftele si cartofi pai.
Atentie la cadourile de lux pe care vreti sa le faceti celor dragi in preajma Sarbatorilor. La aceasta categorie intra si imbracamintea de „marca“ sau care se vrea „a fi de marca“.
Mereu la moda si atenti la cerintele publicului larg, chinezii au inceput sa invadeze piata romaneasca cu produse contrafacute dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.
Aceasta informatie este utila mai ales pentru situatiile in care un client isi schimba un abonament sau activeaza un serviciu la o data care nu coincide cu data de facturare.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Televiziunea Telesport a fost lansata pe piata audiovizualului romanesc pe 1 decembrie 2003, fiind detinuta si condusa la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.
O alegere cum nu se poate mai buna a premierului Ponta, la propunerea co-presedintelui USL si prietenului Crin Antonescu, presedintele PNL: Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti).
Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. ... S-a ridicat si in sezut, la marginea patului, i s-a recomandat sa nu primeasca prea multe vizite, cu exceptia familiei, pentru ca l-ar obosi prea tare.
Cornel Dinu, atac la Piturca: ... Ideea lui Victor Piturca de a-i aduna pe internationalii Romaniei din Liga I la un turneu in Antalya, in perioada 21 ianuarie-2 februarie, a iritat mai multi oameni de fotbal.
Trei nume noi pentru meciul din Olanda Steaua a pierdut meciul tur cu Twente, scor 0-1, insa Ilie Stan spune ca toti componentii lotului se gandesc doar la calificare.
PITURCA pregateste o REVENIRE-BOMBA la NATIONALA Selectionerul Victor Piturca a declarat ca fostul capitan al echipei nationale, Cristian Chivu, ar putea reveni la prima reptezentativa. ... A suferit mult pentru ca a fost pus la zid de presa, dar cred ca se gandeste la revenire.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
google-analytics.com